2017. január 24., kedd

VANÍLIÁS - CSOKIS PISKÓTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKORMENTES)




Hozzávalók:
Piskóta:
30 dkg Mester család süteményliszt
1 cs sütőpor
2 ek édesítő (1:4)
2 dkg Mester család kakaópor
8 dkg olaj
1 dl kókuszkrém
1,5 dl kókusztej
Krém:
1 cs vaníliás pudingpor
2 dl kókusztej
1 ek margarin
ízlés szerint édesítő
1 dl kókuszkrém
1 ek rumaroma
+ mester diabetikus étbevonó

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd szilikonformába tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingot a kókusztejjel,rumaromával és édesítővel kikeverjük, majd ha sűrűre főztük, akkor belekeverjük a kókuszkrémet és margarint.
Majd a meghűlt piskótára tesszük.
ha kissé megdermedt , akkor csokival borítjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése