2017. május 20., szombat

VANÍLIA KRÉMES CSOKIS DERELYE (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
25 dkg főtt paszternák püré
csipet só
1 db tojás
ízlés szerint édesítő
1 ek vanília aroma
30 gr útifűmaghéj
40 gr Vegifeel vegán protein - natúr (ITT)
Vanília krém
1 cs vaníliás pudingpor / vagy vanília aroma és annyi konjakliszt, hogy puding sűrűségű krémet kapjunk
2 dl kókusz vagy rizstejszín
1 dl kókusztej
ízlés szerint édesítő
+ paleo csokoládé kókuszkrémmel felolvasztva
+ Nocarb panír megpirítva

Elkészítés:
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, 5 percet hagyjuk állni. Majd kinyújtjuk (érdemes a protinből egy kicsit a nyújtólapra szórni!), majd kiszaggatjuk egy pohár segítségével.
Megfőzzük a pudingot, hagyjuk kihűlni.
Majd megtöltjük a derelyéket. (én ehhez egy kis műanyag szerkentyűt használtam, direkt derelye töltésre van kitalálva).
Majd forró, lobogó vízben kifőzzük.
Megforgatjuk a panírban, majd a csokiszósszal meglocsoljuk.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése